maandag 8 april 2013

Dag 1 : Zondag 7 april

Vandaag was de grote dag dat we naar Tessy-sur-Vire vertrokken!

Vanochtend om 8 uur was het vertrek vanaf de Tuinzigtlaan. Iedereen was netjes op tijd. Alle tassen en koffers pasten netjes in de bussen.
Meneer Janssen was ook vroeg opgestaan om ons te begeleiden en uitgeleide te doen. Rond 8 uur vertrokken we in dikke mist...
Zo erg, dat Juf Kivits al bijna verkeerd reed bij het verlaten van het parkeerterrein. Gelukkig stond de moeder van Phylène bij de poort om de weg te wijzen, maar zo mistig was het dus dat die bussen al uit het zicht waren!

Rond 10.00 uur hadden we de eerste pauze. Er werd een gezellige groepsfoto gemaakt.

 
 
De rit verliep best voorspoedig. De leerlingen waren goed verspreid over de bussen.
Om 12.30 uur hebben we een langere pauze gehad om te lunchen. We konden goed doorrijden en het was lekker rustig op de weg.
 
 


 
 
En oh, oh , wat was het mooi onderweg, lekker in het zonnetje....
 
's Middags rond 16.00 uur kwamen we aan in Tessy-sur-Vire. De ouders en de leerlingen stonden ons buiten op het parkeerterrein op te wachten. De begroeting verliep prima! Iedereen was weer blij om elkaar te zien.
Daarna gingen we de school binnen voor het welkomstwoord van juf Amélie en de directeur. De gangen waren mooi versierd met de globes en naamkaarten. Alle namen waren te vinden op de papieren die op de ramen waren geplakt! Wat hadden ze toch een geweldig versierd!
 















 
 
Na een snack en een drankje mochten ze even een rondje door de school lopen! En ook tijd om samen op de foto te gaan!
 
 
Rond 18.00 uur was het spannendste moment daar.... mee naar het gastgezin!
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten